Meglena Srca

V petek smo se iz Ljubljane odpravili na Snežnik (Franček, Matija, Uroš, Ikarus) kjer so nas pričakale idilične vremenske razmere t.j. megla z dežjem, tako da smo rabili slabi dve uri za soliden ogenj.

V Soboto zjutraj se nam je pridružil še Teo in takoj po jutranji kavi smo se odpravili v jamo. Po dva pa po dva. Vmes je v jamo uletel še Uroš.

Prva ekipa (Franček,Ikarus) je na poti navzdol preopremila eno stopnjo in se nato lotila čela predora.

Z zamikom treh ur je uletela v jamo druga ekipa (Matija, Teo), ki je prišla na čelo kopa z kuhalnikom tako, da smo imeli na delovišču toplo malico (kurja juha z rezanci), ki nam po kolektivni pogodbi pripada.

Sledil je povratek prve skupine na površje. Svoj povratek je bogato dokumentirala na filmski trak. Druga skupina pa je dobesedno dala vetra črevesnemu delu treh src in to do sluhovoda !!! Tako ima sedaj sluhovod nov razširjen portal kamor bomo lahko ponosno montirali SCT tablo.

Na površju nas je pričakalo še bolj idilično vreme kot pred odhodom t.j. megla z konkretno burjo in dežjem, tako da smo med preoblačenjem tulili kot jeleni v času ruka. Prva ekipa je bila zunaj ob 20-ih druga pa ob 1-ih. V Ljubljani smo bili kljub občasnemu odstranjevanju padlega drevja z ceste (hvala Franček !!!) okoli 3-eh zjutraj – šoferji smo imel v zadnjih kilometrih oči velikosti lanenega semena.

In če na koncu povzamem. Kljub izjemno zahtevnim razmeram na terenu je ekipa dosegla izjemen USPEH !!!

Ključne besede: , ,