DZRJL kondicioniranje a.k.a. Prodiranje v Trubarju

V nedeljo smo šli kidat. Diba in Garmin sta izmenjujoč gazila sveže zapadli sneg, ki se je udiral do kolen in čez. Špela jima je vztrajno sledila, z izgovorom na viroze. Sonce se je izmenjevalo s snežnimi plohami, pravo pomladno vreme, če odšteješ 5m snega nad jamo.

Malenkost smo falili prejšnji izkop in posledično prišli na stari, nezasuti rov s strani. Še malo, pa bo v snežnih rovih zadosti prostora za manjšo komuno. Ker nismo bili prepričani, da bomo do jame sploh prišli, smo planirali u izi akcijo. Na -50 smo šli širit povezavo s Platonom. Izkazalo se je, da se tam skriva pravi sir lukenj, razpok in predorov, nismo sicer sigurni, kje je sosednja jama (4 m stran?), imamo pa kupec novih odcepov za zmerit in preverit.

Še po dnevu smo prišli na plan. Zaključki – Garmin je drugi najboljši moški na svetu, ker je v dobrobit udeleženke nosil elektrone v dolino in na sploh naredil kupec dobrih del. Dibo boli križ, ker mu manjka miselnost fizičkega radnika (prehitro operira z lopato), je pa zato najmočnejši sploh. Nežno žensko bitje v vlogi žrtve dobi manjšo prasico, še malo izpilim slog, pa naslednjič še sebe ne bom rabila več nest.

Špela

Ključne besede: , ,